使用條款 | 私隱政策

【熱話】加埋過百歲的士佬 觀塘油站隻揪

武林高手,盡在民間﹗

話說近日的士業界,瘋傳一段隻揪片,片中兩位的士佬施盡渾身解數,大打出手。間條衫大叔下盤唔穩,但睇住嚟食,對方踢到甩鞋,都輸唔晒;至於皮褸華Dee左閃右避,功架十足,可惜遲咗30年,拳怕少壯,今日虎落平陽,竟然打成平手。

(去片﹗)

 

連結:https://youtu.be/KTiTxl6FOiA

邊個會諗到,原來風度翩翩的士佬,個個都咁揪得。

睇完之後,除咗感受到揸的士嗰份堅持之外,弱不禁風嘅小編,以後唔敢再投訴的士佬了,100蚊,你話找幾多就找幾多。

(根據香港法例第245章《公安條例》第25條,任何人在公眾地方參與非法打鬥即屬犯罪,可被罰款港元5000及監禁12個月。各位的士大佬,下次動口不動手咪得,要X人,唔使用劍嘅)
===================

19網輕鬆爆料熱線,歡迎舉報老細同事19惡行,立即click入去講畀我哋知啦

最近的19+幾樣野

OL解禁婚禮大公開

【職場分享】廢主管的十大特質

【熱話】的士司機遇上無理拜山客

【熱話】同事患上了社交媒體「分享症」

【扮工收風】公司annual dinner 擦鞋同事曬功績

【又一單】插畫師開完工被彈鐘

【搵食艱難】鬼佬建築師樓請reception要高過168cm

【熱話】踢爆「食環唔識倒垃圾桶」

【扮工收風】返工最慘是得罪秘書

【扮工收風】同事唔鍾意同你食飯的原因